قابل توجه دانشجویان محترم کارشناسی ارشد ورودی سالهای 94، 95، 97 و 98

با سلام و احترام؛

به اطلاع می رساند؛ با توجه به طولانی شدن مدت زمان دفاع از پایان نامه برای فارغ التحصیلی، بر اساس ضوابط وزارت علوم از آنجا که بیش از 3 سال از ثبت نام دانشجویان ورودی سالهای 94 و 95 گذشته است این دانشجویان از نظر مقررات، اخراج تلقی می گردند که باید برای تسویه حساب و دریافت پرونده آموزشی صورت شخصی و حضوری به موسسه تعالی مراجعه نمایند. دانشجویان ورودی 97 و 98 نیز حداکثر باید تا پایان اسفند ماه سال جاری نسبت به دفاع از پایان نامه خود اقدام نمایند. در غیر این صورت مسئولیت عواقب تحصیلی به عهده دانشجویان می باشد.

بدیهی است از آنجا که موسسه تعالی در سال 1400-1399 پذیرش دانشجو در هیچ مقطعی را ندارد انتظار دارد با جدیت و حساسیت به این ابلاغیه توجه گردد.

رئیس موسسه آموزش عالی تعالی

دکتر احمد عابدی آرانی